Mocht je op een oppervlakte van 10.000 vierkante meter een supersnel en betrouwbaar WiFi netwerk aan willen leggen, ben je bij de TP-Link RE580D aan het goede adres. De TP-Link RE580D is een WiFi Range Extender in het hogere segment waar goede prestaties een draadloos netwerk vormen waar je nog lange tijd plezier van hebt. Met onder andere hoge doorvoersnelheden, beamforming en alle mogelijke aansluitingen biedt de RE580D het complete pakket in een stijlvol ontwerp. De TP-Link RE580D nu aanschaffen? Klik hier!

De prestaties en het pakket aan uitgebreide opties zie ook terug in het ontwerp van de TP-Link RE580D. Het kastje heeft de vorm van een klassieke router en heeft drie externe antennes die een zendvermogen van 700mW hebben. De antennes kunnen in alle richtingen gebogen worden zodat je het signaal aan kunt passen aan de situatie. De repeater heeft een bijzondere vormgeving met aan de bovenkant een reliëf met gevormde driehoekjes. Dit maakt het, ook als hij in het zicht staat, een prettig apparaat om naar te kijken.

Uniek aan deze WiFi Range Extender is dat hij gebruikt maakt van beamforming technologie. Deze techniek weet waar de ontvanger van het WiFi signaal zich in een ruimte bevindt en bundelt het signaal richting de ontvanger. Zo kan er een hogere doorvoersnelheid gehaald worden en ontstaat een flexibel netwerk die zich aanpast aan jouw locatie. Overal WiFi, precies waar je het nodig hebt.

De snelheid van 1900 Mbps, waarvan 1300 Mbps op de 5GHz verbinding en 600Mbps op de 2.4GHz verbinding, is een hoge doorvoersnelheid die je alleen in de top van deze productcategorie vindt. Video streamen op hoge kwaliteit, videobellen of het downloaden van een film wordt met deze snelheden een eitje. De TP-Link RE580D regelt een snelle en betrouwbare verbinding zodat jij ongestoord van al je media kunt genieten.

De vijf ingebouwde gigabit ethernet poorten zorgen ervoor dat je bekabelde apparaten zoals smart TVs, game consoles, DVs, en Blu-ray spelers kunt aansluiten. Zo voorkom je dat je kabels door het huis moet gaan trekken om apparaten die geen WiFi verbinding hebben op het internet aan te sluiten. Met de vijf poorten heb je altijd genoeg aansluitingen om al je apparaten van een verbinding te voorzien.

Pluspunten

 • Superieure snelheden op dual band
 • Stijlvol en klassiek zwart ontwerp
 • Beamforming technologie voor ontvangst waar je het nodig hebt

Minpunten

 • Geen mesh netwerk waardoor snelheid gedeeld moet worden

Onderstaande wifi repeater is door ons als beste getest!

beste wifi repeater

TP-Link RE580D
 • 8.5/10
  Signaalsterkte - 8.5/10
 • 8.5/10
  Maximale snelheid - 8.5/10
 • 8.2/10
  Installatie gemak - 8.2/10
 • 8.2/10
  Stabiliteit connectie - 8.2/10
8.4/10

Samenvatting

Voordelen

 • Superieure snelheden op dual band
 • Stijlvol en klassiek zwart ontwerp

Nadelen

 • Geen mesh netwerk waardoor snelheid gedeeld moet worden
Verzenden
User Review
0 (0 votes)