Specificaties

Een WiFi repeater die je in je stopcontact kunt steken; dat klinkt makkelijk, toch? En dat is het ook. De Sitecom N300 is zo’n WiFi repeater die je gewoon in je stopcontact kunt steken. Er komt geen setup of langzame software bij kijken. Binnen een paar minuten heb je zonder poespas een sterker signaal, ook in de dode hoeken van je huis. Het apparaatje is klein en je merkt niet dat het er is, omdat het in je stopcontact zit. Het is dus lekker uit de weg en voor een prijs van 50 euro is deze WiFi repeater goed te doen. Het enige nadeel is dat er niet veel aansluitingen zijn, slechts 1 ethernet aansluiting, maar voor een simpel WiFi netwerk is dit geen probleem.

Plus- en minpunten

+             De Sitecom N300 WiFi repeater is een simpele repeater. Er komt geen installatie bij kijken. Het enige wat                je hoeft te doen is de repeater in het stopcontact te steken en te bekijken hoe goed je signaal nu is.
+              Voor een prijs van 50 euro is deze WiFi repeater een koopje. Andere reviews op het internet vertellen ons dat mensen zeer tevreden zijn met dit product. Het krijgt een gemiddelde score van een 8.

+              De Sitecom N300 heeft twee jaar standaard garantie en ondersteunt een snelheid van 300mb. De bekabelde snelheid is 100mb.

              De Sitecom N300 WiFi repeater heeft maar 1 aansluiting. Dat is jammer, vooral wanneer je meerdere plekken direct van een sterker signaal wilt voorzien.

               De meeste WiFi repeaters zijn dual-band. Deze repeater is dat niet. Het werkt dus alleen op de standaard WiFi frequentie.

Conclusie

Er zijn betere WiFi repeaters op de markt dan de Sitecom N300, zoals de Linksys RE 4000 W. Dit model is natuurlijk wel goedkoper dan de Linksys, dus als je op zoek bent naar een stabiel WiFi netwerk voor een prijs van 50 euro dan is de Sitecom N300 wat voor jou. Deze WiFi repeater is perfect voor mensen die geen extra aansluitingen nodig hebben, want het model heeft slechts 1 ethernet aansluiting. Je kunt dus 1 kabel direct verbinden met de Sitecom N300. We zijn van mening dat deze simpele WiFi repeater prima is wanneer je een goedkope oplossing zoekt voor een stabiel WiFi netwerk die de meeste dode hoeken in je huis voorziet van een prima signaal. Voor de beste dual band wifi repeater van het moment raden we je echter aan om op onze advertentie te klikken.

Onderstaande wifi repeater is door ons als beste getest!

beste wifi repeater

Sitecom N300
 • 7.9/10
  Signaalsterkte - 7.9/10
 • 8.2/10
  Maximale snelheid - 8.2/10
 • 8.2/10
  Installatie gemak - 8.2/10
 • 8/10
  Stabiliteit connectie - 8/10
8.1/10

Samenvatting

Voordelen

 • Plug & Play
 • Twee jaar standaard garantie

Nadelen

 • De Sitecom N300 WiFi repeater heeft maar 1 aansluiting
 • Werkt alleen op de standaard WiFi frequentie
Verzenden
User Review
2.38 (8 votes)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *