Specificaties

De Huawei WS322 Wi-Fi Repeater is dit jaar uitgekomen, in februari. Huawei staat vooral bekend om haar mooie smartphones, maar het merk is zoveel meer dan dat. Zo ook deze WiFi repeater van Huawei: een mooi stukje techniek die je kunt verkrijgen voor tussen de 30 en 40 euro.  Het is niet alleen een WiFi repeater. Het is een 3-in-1 product: de Huawei WS322 is een WiFi repeater, WiFi router en WiFi extender. Het product wordt geleverd met de repeater zelf en een apart kastje. De twee werken goed samen en via het kastje kun je alles instellen. Je netwerk beveiligen? Druk op de WPS knop en je kunt zelf je wachtwoord kiezen. De Huawei WS322 ondersteunt 300mb en heeft een ecologisch verantwoord label. De Huawei WS322 weegt minder dan 200gram en is dus lekker licht. Het product heeft twee knoppen: reset en WPS (om een wachtwoord in te stellen). Een eerdere review vind je hier.

Plus- en minpunten
+             De prijs van de Huawei WS322 is zeker voordelig, vooral omdat het niet 1 functie aanbiedt, maar 3.           Het is niet alleen een repeater, maar ook een router en extender.
+              Je hoeft niets in te stellen, behalve het wachtwoord. De repeater pikt namelijk zelf een signaal op en versterkt deze. Er wordt geen software bij geleverd en het is dus een gemakkelijke installatie. De Huawei WS322 WiFi repeater installeren is een eitje!

+              De Huawei WS322 repeater zelf ziet er erg mooi en stijlvol uit. Wanneer mensen bij je op bezoek komen, kijken mensen er niet naar om. Het design van de repeater is onopvallend, maar toch stijlvol. De witte kleur ziet er goed uit.

              De Huawei WS322 werkt slechts op 1 band: 2.4GHZ. Wil je dus gebruik maken van 5GHZ netwerken, dan heb je pech.

               Deze WiFi repeater heeft geen USB poorten en heeft niet meer dan 1 ethernet verbinding. Dat hoeft geen probleem te zijn voor kleinere huishoudens, maar kan een groot probleem zijn voor grotere huishoudens.  Wanneer je een snel netwerk wilt realiseren wanneer je bijvoorbeeld een grote download wilt doen op je laptop, kun je niet even snel de laptop aansluiten op de WiFi repeater.

Conclusie

Voor deze prijs kun je haast geen betere WiFi repeater kopen. De Huawei WS322 biedt niet alleen de functionaliteit van een WiFi repeater aan, maar het is ook een extender en router. Je betaalt in feite dus 1 prijs voor 3 producten. Dat vinden wij een goede deal! Voor de beste dual band wifi repeater van het moment raden we je echter aan om op onze advertentie te klikken.

beste wifi repeater

Huawei WS322
 • 7.9/10
  Signaalsterkte - 7.9/10
 • 7.8/10
  Maximale snelheid - 7.8/10
 • 8.5/10
  Installatie gemak - 8.5/10
 • 8/10
  Stabiliteit connectie - 8/10
8.1/10

Samenvatting

Voordelen

 • Voordelig
 • Makkelijke installatie.

Nadelen

 • De Huawei WS322 werkt slechts op 1 band: 2.4GHZ
 • Deze WiFi repeater heeft geen USB poorten en heeft niet meer dan 1 ethernet verbinding
Verzenden
User Review
0 (0 votes)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *