Goedkoop, klein en flexibel: dat zijn woorden waar men aan denkt wanneer we het hebben over de WiFi repeater Huawei WS322. Met dit kleine apparaatje kun je jouw WiFi netwerk tot maar liefst 50 procent uitbreiden. De beste WiFI repeaters kun je vinden op onze website. Je kunt er reviews lezen en zo bepalen welk merk repeater het beste is voor jou. Lees ook eens onze artikelen waarin we je vertellen over de ins- en outs betreffende WiFi repeaters. In dit artikel bespreken we de Huawei WS322 en vertellen we je meer over dit model repeater. Voor een meer recentere review klik hier!

Specificaties

De Huawei WS322 kan geconfigureerd worden als router, cliënt en als WiFi extender (repeater). Dit model heeft een WPS knop. Door deze knop ingedrukt te houden tegelijkertijd met de WPS knop op je router kun je makkelijk contact maken. Zo hoef je niet eens meer rond te neuzen in de instellingen van je computer. Hij heeft ook een handige resetknop. Nooit meer geknoei met het opnieuw opstarten van modems en routers, dus! Dit model Huawei WS322 is lichter dan 200 gram en kan beveiligd worden met WEP, WPA en WPA2.

Plus- en minpunten

+              Geen tijd om je instellingen door te spitten? Met de WPS knop op de Huawei WS322 kun je in een handomdraai je router en repeater configureren, zodat je niets meer iets hoeft te installeren. Dat is pas makkelijk!

+              Problemen met de repeater? Druk gewoon op de resetknop die te vinden is op het apparaat. Geen gedoe meer met het herstarten van routers of modems.

               De repeater is groter dan de Dual Band WiFi Repeater die als beste uit de test komt. Dat betekent dat niet alleen de Huawei WS322 duurder is dan het beste model WiFi repeater, maar dat hij ook groter is.

               Sommige mensen hebben aangegeven dat het instellen van deze repeater erg traag is. Soms word de repeater niet herkend en moeten de instellingen handmatig worden aangepast of ingesteld. Die WPS knop is dus handig, maar niet altijd even effectief!

               Het model Huawei WS322 is zwaarder dan de meeste WiFi repeaters.

               De Huawei WS322 is duurder. Wellicht komt dit door het feit dat het model is gemaakt van ecologisch bewuste materialen. Wil je een WiFi router die als beste uit onze test is gekomen? Kijk hier!

Conclusie

Gaan voor de duurdere optie betekent niet altijd dat je de beste kwaliteit krijgt. De Huawei WS322 bewijst dit. Deze repeater is duurder en eigenlijk als extra functie krijg je alleen maar de resetknop. Voor betere functionaliteit kun je kijken naar de Dual Band WiFi Repeater. Dit model bieden ze op deze website aan met maar liefst 40 procent korting!

Huawei WS322
 • 7.9/10
  Signaalsterkte - 7.9/10
 • 8.3/10
  Maximale snelheid - 8.3/10
 • 8.8/10
  Installatie gemak - 8.8/10
 • 7.9/10
  Stabiliteit connectie - 7.9/10
8.2/10

Samenvatting

Voordelen

 • Makkelijke installatie!

Nadelen

 • De repeater is groter dan de Dual Band WiFi Repeater die als beste uit de test komt.
 • Het model Huawei WS322 is zwaarder dan de meeste WiFi repeaters.
 • Relatief duur.
Verzenden
User Review
0 (0 votes)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *