gembird wifi repeater

Gembird is onderdeel van Gembird Europe BV en is alweer sinds 1997 actief op de computeraccessoires markt. Behalve de eigen productie van Gembird kabels, computeronderdelen en professionele netwerkapparatuur voor bedrijfs- maar ook thuisnetwerken. Hoewel het hoofdkantoor van Gembird in Almere te vinden is, is dit bedrijf ook actief in tal van andere landen waaronder België, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Door continu te blijven innoveren is dit bedrijf één van de pioneers op het gebied van wifi versterken. Of het nu met de Gembird wifi repeater of een ander product is, Gembird is een ware innovator.

Productaanbod Gembird

Gembird heeft over de jaren heen een groot aantal verschillende producten gemaakt. Of het nu wifi repeaters of netwerken zijn, Gembird heeft een behoorlijk productportfolio achter zijn naam staan. Gembird heeft al jaren als doel het maken van hoogwaardige producten die voor iedereen betaalbaar zijn. Iedereen moet namelijk over de mogelijkheid beschikken om van fatsoenlijk internet gebruik te maken, en dit zien we ook terug in het productaanbod van Gembird.

Productaanbod Wifi Repeaters van Gembird
Gembird WNP 002
Gembird WNP 003

Gembird verkoopt twee verschillende wifi repeaters, namelijk de WNP002 en de WNP003. Beide versterkers zijn geproduceerd met materialen van goede kwaliteit, waardoor er niet gevreesd hoeft te worden voor een defect. Gembird is een grote speler als het gaat om WiFi Repeaters.

Gembird wifi repeater WNP002

De WNP002 biedt een goede kwaliteit. Deze wifi repeater van Gembird functioneert naar behoren en doet wat het moet doen. En dat voor een scherpe prijs. Met de handige WPS-button kan deze wifi repeater binnen enkele seconden geïnstalleerd worden. Hierdoor hoef je geen lange handleiding meer door te lezen om iets te kunnen installeren. Kortom, met deze Gembird wifi repeater kan je goed uit de voeten! Wil je meer weten over deze wifi repeater? Lees dan hier onze review! Wel heeft deze WiFi Repeater als nadeel dat het geen dual band repeater is en daarmee niet op zowel 2.4GHz als 5GHz frequentie werkt. Een repeater die dit wel biedt is de Dual Band WiFi Repeater.

Gembird WNP003

Ook een van de beste wifi repeaters is de WNP003. Deze wifi repeater is namelijk ook een router die dus ook kan functioneren als wifi versterker. Met de WNP003 sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap. Het krachtige zendvermogen dat tot 300 meter ver kan komen in combinatie met de mogelijkheid van een snelle 300 Mbps verbinding maakt dit product tot een goede optie op het gebied van de wifi repeaters. Ook deze WiFi Repeater heeft echter als nadeel dat het geen dual repeater is en daarmee niet op zowel 2.4GHz als 5GHz frequentie werkt.

Service bij Gembird

Is er wat met een gembird wifi versterker aan de hand? Dan is Gembird er als eerste bij om producten te repareren of te vergoeden, zolang dit binnen de garantietermijn van twee jaar valt. De klantenservice van Gembird staat tijdens werkdagen altijd klaar om lastige vragen te beantwoorden. Of je nu belt of mailt, het team van Gembird staat je te woord.

Ben je dus op zoek naar een wifi repeater in een wat lagere prijsklasse? Dan zijn de wifi versterkers van Gembird zeker het overwegen waard.

Engelstalige introductie van Gembird:

Gembird Wifi Repeater
 • 8.5/10
  Signaalsterkte - 8.5/10
 • 8/10
  Maximale snelheid - 8/10
 • 8/10
  Installatie gemak - 8/10
 • 8/10
  Stabiliteit connectie - 8/10
8.1/10

Samenvatting

gembird wifi repeater

Voordelen

 • Prima signaalsterkte

Nadelen

 • Verouderd model
Verzenden
User Review
0 (0 votes)