WiFi repeaters komen in allerlei verschillende soorten en maten. Sommige hebben een groot bereik en kunnen snelheden tot wel 300mb aan en anderen zijn van minder goede kwaliteit. De Eminent 4591 valt daar tussenin. Deze repeater wordt op meerdere sites aangeboden met prijzen tussen de 20 en 40 euro. Dit is dus een ideale oplossing voor wanneer je een zwak WiFi signaal hebt en op zoek bent naar een snelle oplossing. Natuurlijk kan het altijd makkelijker en beter: neem bijvoorbeeld de Dual Band WiFi Repeater (als beste uit de test en best verkochte WiFi repeater van 2024!).

Specificaties

De Eminent 4591 heeft zowel een repeater als een access point mode. Je kunt er je apparaten dus op aansluiten, maar ook gewoon gebruik maken van de draadloze repeater functie. Steek dit model in een stopcontact en dit model heeft een locatie specificator. De repeater laat je weten waar je het beste dit model in een stopcontact moet steken. Configureer deze repeater gemakkelijk met behulp van de WPS knop. Op deze repeater krijg je 5 jaar garantie. De Eminent 4591 kan een snelheid van 300mb aan.

Plus- en minpunten

+              Deze repeater heeft een WPS knop. Dit houdt in dat je, wanneer je de repeater installeert, alleen maar de knop in hoeft te drukken. De WiFi repeater configureert zichzelf zonder dat je hoeft te zoeken in de instellingen van je computer of laptop. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de Eminent handmatig te installeren.

+              De Eminent 4591 heeft een access point. Je kunt er dus rechtstreeks een apparaat op aansluiten om een uitstekend WiFi signaal te ontvangen. Plug bijvoorbeeld je smartphone of tablet in op deze repeater.

               Het instellen van de repeater met WPS is weliswaar handig, maar is niet altijd even snel. In sommige gevallen hebben mensen ervaren dat het sneller is om de Eminent 4591 handmatig in te stellen.

               De meeste standaard repeaters hebben twee antennes om een beter signaal te creëren. De Eminent 4591 heeft 1 antenne.

               Mocht je problemen hebben met het installeren van deze WiFi repeater kun je overwegen de helpdesk te bellen. Deze is echter niet gratis!

Conclusie

Ben je op zoek naar iets wat de oplossing is voor je zwakke WiFi signaal, wil je niet teveel geld uitgeven aan een repeater en houd je niet van gedoe? Dan is dit model WiFi repeater iets voor jou. Verbind gemakkelijk met de WPS knop en voilà! Je kunt direct je verbeterde netwerk gebruiken in alle hoeken in je huis. Op zoek naar een betere WiFi repeater dan de Eminent 4591? Bekijk dan eens de reviews van andere modellen repeaters en werp vooral eens een blik op de Dual Band WiFi Repeater.

Eminent 4591
 • 7.9/10
  Signaalsterkte - 7.9/10
 • 8.1/10
  Maximale snelheid - 8.1/10
 • 7.5/10
  Installatie gemak - 7.5/10
 • 7.8/10
  Stabiliteit connectie - 7.8/10
7.8/10

Samenvatting

Voordelen

 • Deze repeater heeft een WPS knop
 • De Eminent 4591 heeft een access point.

Nadelen

 • Langzame installatie.
 • Slechts 1 antenne.
Verzenden
User Review
3 (1 vote)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *