Repeaters komen in allerlei soorten en maten. Sommige maken gebruik van twee frequenties en anderen maken slechts gebruik van 1 antenne. De meeste repeaters hebben 1 antenne, maar er zijn ook repeaters die twee antennes hebben of zelfs 4! Repeaters die 4 antennes hebben en gebruik maken van meerdere frequenties kunnen je een hogere snelheid en betere stabiliteit bieden. De AC-1200Mbps Dual Band Repeater is hier een goed voorbeeld van. Hieronder vertellen we je meer over deze repeater, die als beste uit de test is gekomen.

Deze Dual Band Repeater wordt op wifisignaalversterker.nl aangeboden voor 59,95 euro.

Specificaties

Deze repeater heeft veel beveiligingsmogelijkheden. Hij is te beveiligen met 64/128-bit WEP, WPA, WPA2, WPA/WPA2 en WPA-PSK/WPA2-PSK beveiliging en heeft een bereik van 300 vierkante meter. De repeater heeft maar liefst 4 interne antennes en maakt gebruik van twee frequenties (2.4Ghz en 5.8Ghz), waardoor het signaal niet in tweeën gesplitst word en je bandwijdte stabiel blijft. De repeater heeft een WPS knop voor makkelijke installatie. Deze repeater wordt op wifisignaalversterker.nl verkocht voor 59,95 euro en krijgt een gemiddelde score van een 9.5.

Plus- en minpunten

+              Geschikt voor 2.4Ghz en 5.8Ghz. Doordat deze repeater gebruik maakt van twee frequenties (in plaats van 1 in andere repeaters) word je bandwijdte er niet minder op! “Gewone” repeaters maken gebruik van slechts 1 frequentie. Doordat deze repeater gebruik maakt van twee frequenties word het WiFi signaal niet in tweeën gesplitst. Je behoudt daardoor je bandwijdte en snelheid. Dat is ideaal voor gamers en mensen die houden van een sterke verbinding, zelfs met gebruik van een WiFi repeater.

+              Deze WiFi repeater heeft een bereik tot en met 300 vierkante meter. Zo kun je dus in je tuin, op zolder en overal in je huis genieten van een stabiel netwerk.

+              De WFs Dual Band Repeater is te beveiligen met 64/128-bit WEP, WPA, WPA2, WPA/WPA2 en WPA-PSK/WPA2-PSK beveiliging. Zo weet je zeker dat er niet ingebroken kan worden op je netwerk!

+              Met de WPS knop kun je deze repeater gemakkelijk en snel installeren. Je hoeft alleen maar op de knop in te houden samen met de WPS knop van je router en de repeater installeert zichzelf.

               Voor een repeater van dit kaliber betaal je een beetje meer dan andere repeaters. Wanneer je echter kijkt naar de extra performance die je daar voor terug krijgt is het deze meerprijs zeker waard. Voor een paar euro’s meer krijg je betere prestaties en een veel sterker signaal. Bovendien is het netwerk met deze repeater ook veel stabieler.

Conclusie

Dit model WiFi repeater (AC-1200Mbps Dual Band Repeater) verdient met recht een 9.5. De repeater heeft de test als beste doorstaan en dat is niet zo gek ook! Met haar vele functies kun je een sterk WiFi signaal behouden in iedere ruimte. Een sterk signaal hebben in iedere ruimte van je huis is dus nog nooit zo makkelijk geweest. Wat ons betreft heeft dit model repeater die gemiddelde score van een 9.5 dubbel en dwars verdiend! Bestel deze repeater op wifisignaalversterker.nl vandaag nog en ervaar de gratis, snelle bezorging met track en trace nummer.

banner homepage v1

Dual Band WiFi Repeater
 • 9.5/10
  Signaalsterkte - 9.5/10
 • 9/10
  Maximale snelheid - 9/10
 • 9.5/10
  Installatie gemak - 9.5/10
 • 9.5/10
  Stabiliteit connectie - 9.5/10
9.4/10

Samenvatting

Voordelen

 • Geschikt voor 2.4Ghz en 5.8Ghz
 • Deze WiFi repeater heeft een bereik tot en met 300 vierkante meter
 • 64/128-bit WEP, WPA, WPA2, WPA/WPA2 en WPA-PSK/WPA2-PSK beveiliging
 • WPS installatie

Nadelen

 • Hogere prijsklasse
Verzenden
User Review
3.07 (14 votes)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *