Specificaties

Plus- en minpunten
+              Op de Belkin Dual-band Wireless Range Extender krijg je twee jaar standaard garantie. Dat is fijn wanneer               je het product ontvangt en het is kapot, of wanneer je product na drie weken niet meer werkt. De        klantenservice van Belkin staat ook bekend om vriendelijke en goede service.
+              De Belkin Dual-Band Wireless Range Extender heeft maar liefst 4 LAN poorten en 1 USB poort. Dat betekent dat je je XBOX kunt voorzien van sterk internet, je laptop, je vaders laptop en je home-cinema set-up in de kelder.

+              Deze WiFi repeater is zo’n beetje plug-and-play. Je hoeft de kabel er alleen maar in te steken en vervolgens werkt de repeater al, het enige wat je nog hoeft te doen is de instellingen in te stellen. Set-up is dus erg makkelijk.

              De Belkin Dual-band Wireless Range Extender adverteert een redelijk bereik te hebben, maar in de praktijk valt dat tegen. Onze testen hebben bewezen dat voor 5GHZ het bereik ongeveer 15 meter is en voor 2.4GHZ is dit 20 tot 25 meter. Dit is geen probleem wanneer je een klein huis hebt of een klein oppervlak om te dekken, maar toch.

               Deze WiFi repeater is erg duur voor zijn kwaliteitscategorie. Dat is jammer, zeker voor wat het aanbiedt. Het bereik is niet zo fantastisch. Wil je toch iets beters in een betere prijscategorie? Kies dan voor het Dual Band WiFi Repeater model WiFi repeater, deze repeater komt als beste uit de test.

Conclusie

De Belkin Dual-band Wireless Range Extender is een tikje aan de dure kant en het bereik laat wat te wensen over, maar deze WiFi repeater doet wel precies wat er geadverteerd wordt: het verlengd het bereik van je WiFi signaal zodat ook de dode hoeken in je huis bereik hebben. Dit vinden wij een prima WiFi repeater. De beste Dual Band wifi repeater van het moment is echter, zoals geadverteerd, te verkrijgen op wifisignaalversterker.nl.

Belkin Dual-band Wireless Range Extender
 • 8/10
  Signaalsterkte - 8/10
 • 7.5/10
  Maximale snelheid - 7.5/10
 • 8.5/10
  Installatie gemak - 8.5/10
 • 8/10
  Stabiliteit connectie - 8/10
8/10

Samenvatting

Voordelen

 • Op de Belkin Dual-band Wireless Range Extender krijg je twee jaar standaard garantie
 • Deze WiFi repeater is zo’n beetje plug-and-play.

Nadelen

 • De Belkin Dual-band Wireless Range Extender adverteert een redelijk bereik te hebben, maar in de praktijk valt dat tegen.
 • Deze WiFi repeater is erg duur voor zijn kwaliteitscategorie
Verzenden
User Review
0 (0 votes)
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *