Wij zijn van mening dat elke WiFi versterker een eerlijke en duidelijke review verdient. Daarom voorzien wij jou, behalve van het laatste nieuws over WiFi versterkers, ook van recensies over de beste WiFi Repeaters. De WiFi Repeater die bij ons als beste uit de bus gekomen is, is volgens ons ook echt op alle vlakken de beste WiFi Repeater. Wil je weten uit welke WiFi Repeater test de beste repeater de kwam? Lees dan snel verder!

Geen tijd om reviews door te lezen? Hieronder staat de beste WiFi Repeater!

banner homepage v1

Deze WiFi versterker scoort uitzonderlijk goed op al onze gestelde criteria. Een zeer betrouwbare WiFi Repeater, voor een eerlijke prijs, waarmee u gelijk uw internetsignaal verbetert. Direct en voordelig deze WiFi versterker aanschaffen? Klik dan hier.

Repeater review, wat telt?

Ten eerste vind ik het belangrijk om aan jou te vertellen dat elke WiFi Repeater test gratis is uitgevoerd. Wij zijn niet benaderd door fabrikanten om een bepaalt product positief te reviewen of te promoten. Wij zijn van mening dat een WiFi Repeater test een positieve recensie moet verdienen en niet kopen. Daarom hebben wij elke WiFi versterker bekeken en de beste beschreven en de voor- en nadelen hiervan toegelicht. In onze test hebben we o.a. fabrikanten als Gembird, Linksys en Netgear met elkaar vergeleken. Alle WiFi versterkers zijn getest op de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, prijs en kwaliteit. Ook is de servicegerichtheid van ieder bedrijf goed bekeken om de garantie en servicevoorwaarden te beoordelen. Hierdoor weet je zeker dat je bij een bedrijf koopt wat ook echt waarde aan haar klanten hecht. Een beknopte lijst, met de WiFi Repeaters die als beste uit de test zijn gekomen, vind je hieronder. Voor alle reviews kan je het navigatiemenu rechts gebruiken.

Wifi RepeaterBeoordelingReview
WiFi Repeater Dual Band9,5 / 10 WiFi Repeater Dual Band
Sitecom WLX-21008,9 / 10Sitecom WLX-2100 Review
AVM FRITZ!WLAN 1750E8,5 / 10 AVM FRITZ!WLAN 1750E Review
Netgear Nighthawk EX70008,2 / 10Netgear Nighthawk EX7000 Review
TP-Link TL-WA850RE8,2 / 10TP-Link TL-WA850RE Review
AVM Fritz 11607,5 / 10AVM Fritz 1160 Review

Zoals je in de tabel kunt zien, zijn in de WiFi extender test best wat hoge cijfers gevallen. Er is echter maar één echte winnaar en dat is de Dual Band WiFi Repeater. Deze repeater liet in de WiFi range extender test uitstekende resultaten zien, waarmee het de concurrentie aftroefde. De Dual Band repeater is misschien iets duurder, maar biedt zeer goede specs. Het is vooral een betrouwbare WiFi Repeater waarmee eenvoudig een beveiligde internetverbinding met een router gerealiseerd kan worden. Hierdoor is het mogelijk om overal in je huis of kantoor een snelle internetverbinding te krijgen. Wil je de Dual Band WiFi Repeater voordelig aanschaffen? Klik dan hier.

Korte samenvatting WiFi repeater tests

De Netgear repeater beschikte over enkele unieke functies. Zo is het met deze repeater mogelijk om de ideale locatie te vinden om de versterker te plaatsen. Deze versteker is namelijk voorzien van een LED indicator die aangeeft wanneer de versterker zich op de ideale locatie bevindt. Als beste uit de test is de AC-1200Mbps Dual Band Repeater gekomen. Dit model biedt zeer hoge prestaties tegen een goede prijs!

De AVM FRITZ!WLAN 1160 Repeater kwam wat minder goed uit de WiFi extender test. Alhoewel deze repeater precies deed wat je van een repeater verwacht, ontbreken er wat interessante functies en is deze repeater nog iets wat prijziger ook. Over de servicegerichtheid van AVM kan alleen maar positief gesproken worden. Door een uitgebreide supportpagina en hulp bij schade staat de klantenservice van AVM direct voor je klaar.

Wij zullen deze tabel met WiFi Repeater tests blijven updaten zodat jij altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws. Echter kost dit een hoop tijd en moeite. We zouden het dan ook enorm op prijs stellen als je onze Facebook pagina wilt liken. Hiermee help je mee om ons bereik te vergroten. Alvast bedankt!

0 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *