Ben jij het ook zo zat om telkens op bepaalde plekken te gaan zitten omdat je op andere plekken geen wifi verbinding kunt ontvangen? Dan ben je niet de enige want half Nederland irriteert zich aan dit probleem. Een fatsoenlijke internetverbinding kan en moet voor iedereen beschikbaar zijn. Veel mensen proberen deze internetproblemen op te lossen met het kopen van een extra router. Dit is echter een onnodige aankoop want dit internetprobleem kan eenvoudig worden opgelost, namelijk met een wifi versterker. Met een wifi versterker kan het signaal van een router enorm worden versterkt waardoor het bereik vele malen groter wordt. Zo kun je ook op plekken waar je normaal geen internet had, nu wel internet gebruiken. Benieuwd welke internet versterker het beste is? Dan kan ik jou dat nu vertellen, want wij weten welke versterker het beste is!

Wij hebben speciaal voor jou de Beste Internet Versterker geselecteerd!

banner homepage v1

Wat is een internet versterker?

Een internet versterker maakt het mogelijk om het netwerk bereik van een router te vergroten. Door het signaal waarmee de router internet uitzendt nogmaals te verzenden, kan er een groter netwerk bereik worden gerealiseerd. Een internet of wifi versterker doet dit door het signaal te hercoderen naar een nieuw bruikbaar signaal. Hierdoor wordt er dus een nieuw gebied aan het bestaande netwerkbereik toegevoegd. De kracht van de netwerk versterker kan een nieuw bereik van een diameter van tien meter tot stand brengen. Het wordt op deze manier ook mogelijk om op plekjes waar voorheen geen internet verkregen kon worden, wel internet te krijgen.

Tot voor kort was het alleen maar mogelijk om een bestaand router signaal te versterken door bijvoorbeeld nog een router te kopen. Aangezien een tweede router een vrij prijzige investering is, gingen was techneuten op zoek naar mogelijkheden om dit op een goedkope manier te doen. Honderden prototypes later kwamen zij met de wifi versterker waarmee dit voor een laag tarief mogelijk was. Er zijn namelijk al versterkers te koop voor de prijs van 30 euro. Zij hadden ook als doel om de versterker multi functioneel te maken. Met een router is het bijvoorbeeld mogelijk om ook game consoles zoals Playstation en Xbox van internet te voorzien. Draadloos maar ook via een kabel welke aangesloten kon worden op een Ethernet port. Zij besloten vervolgens om ook aan wifi versterkers dergelijke Ethernet poorten toe te voegen. Dit maakte het mogelijk om de netwerk versterker ook in te zetten als mini router voor je game consoles, internet TV, internetradio en vele andere apparaten.

Wat kan een wifi versterker allemaal?

wifi internet versterkerDe inzetmogelijkheden van een wifi versterker zijn zeer divers. Voor bedrijven is de versterker ideaal om een bestaand netwerk te versterken. Het kopen van routers is in dit geval verleden tijd, aan één router heeft een afdeling dan genoeg. Een netwerk versterker kan namelijk het internet van veel verschillende werkplekken in één keer versterken. Een router heeft vaak last van de vele apparaten en muren die in een kantoor te vinden zijn. Een internet repeater kan er voor zorgen dat er een goede internetverbinding op elk plekje van een kantoor gerealiseerd kan worden. Hierdoor is het langzaam verzenden van bestanden verleden tijd en is het optimaal gebruiken van de cloud de toekomst.

Ook in de huiselijke omgeving is het gebruik van een netwerk versterker een waardevolle toevoeging. Als je apparaten zoals een Smart TV, internetradio of game consoles gebruikt, heb je vast wel eens te maken met een zwakke internetverbinding omdat het apparaat je router niet goed kunt bereiken. Ook hier hoef je je geen zorgen meer over te maken wanneer jij over een netwerk versterker beschikt. Dit apparaat biedt jou namelijk de mogelijkheid om gebruik te maken van haar Ethernet poorten. Deze poorten maken het mogelijk om een internetverbinding te creëren met een internetkabel. Zo kun je er dus zelf voor kiezen of je van de draadloze of niet-draadloze functies gebruik maakt.

Het grootste voordeel van een netwerk versterker blijft natuurlijk dat je op veel meer plekken dan voorheen een normale wifi verbinding kunt verwachten. Of het nu om de tuin, badkamer of woonkamer gaat, een goede internet repeater kan dit voor jou realiseren.

Je hoeft je dan nooit meer te irriteren aan een slecht wifi bereik, want met dit apparaat zijn al jouw internetproblemen geschiedenis!

Wat is de beste wifi repeater?

Wij hebben voor jou onderzocht welke versterker jij het best kunt kopen. Wij hebben een groot aantal verschillende versterker getest op de kwaliteit, prijs, duurzaamheid, service en gebruiksvriendelijkheid. Onder de geteste versterkers vind je merken terug als Linksys, Gembird en Netgear. Er zaten opzienbarende verschillen tussen sommige versterkers waar jij nog van versteld zult staan.

De beste draadloze wifi versterker bleek uiteindelijk de Dual Band WiFi Repeater te zijn. Klik hier om naar een webshop te gaan die de Dual Band WiFi Repeater aanbiedt met 40% korting!!
Deze netwerk versterker maakt het mogelijk om binnen enkele minuten een stabiele internet verbinding te creëeren en kwam ook nog als gebruikersvriendelijkste uit de bus. Tevens een repeater met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wil je meer weten over de Dual Band WiFi Repeater of wil je de andere reviews lezen? Klik dan hier! Wil je de andere top 5 zien, check deze dan hieronder:

Top 6 beste wifi repeatersPrijsLees onze review
WiFi Repeater Dual Band €54,95 WiFi Repeater Dual Band Review
Sitecom WLX-2100€169,-Sitecom WLX-2100 Review
AVM FRITZ!WLAN 1750E€78,- AVM FRITZ!WLAN 1750E Review
Netgear Nighthawk EX7000€129,-Netgear Nighthawk EX7000 Review
TP-Link TL-WA850RE€26,99,-TP-Link TL-WA850RE Review
AVM Fritz 1160€64,99AVM Fritz 1160 Review