Er zijn een heleboel websites op het internet te vinden die gerelateerd zijn aan Wifi, draadloos internet en toebehoren. Wij van BesteWifiRepeater.nl proberen jou zo goed mogelijke informatie te bieden op het gebied van Wifi versterkers en toebehoren.

Toch zijn er ook een aantal andere websites die erg veel waardevolle content bieden. Ondanks dat wij proberen om veelzijdige en uitgebreide informatie aan te bieden, zijn er een aantal websites die ook goede adviezen en artikelen plaatsen.

Geloof ons als we zeggen dat er een hoop slechte websites zijn, die eigenlijk alleen puur uit zijn op uw geld. Omdat wij steeds meer berichten binnen krijgen over deze websites, hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van gerelateerde websites die erom doen. Ze zijn dus stuk voor stuk zeker een bezoekje waard.

www.hotspotsvinden.nl/zoeken/

Een superhandige website om te kijken of er een Wifi hotspot in de buurt is. Het voordeel van een Wifi hotspot is dat het gratis kan zijn. Je kunt eigenlijk op twee manieren zoeken. Allereerst kun je een plaats ingeven en dan krijg je de dichtstbijzijnde Wifi hotspot te zien. Ook kan je per hotspot bekijken of het je bevalt. Let wel op dat de kaart in eerste instantie maar 200 hotspots toont, maar naarmate je inzoomt of een plaats ingeeft dan komen er meerdere spot tevoorschijn. Ook België staat hier op de kaart!

www.allesoverdraadloosinternet.nl/

Zoals de titel van de website al aangeeft, hier vind je alle informatie over een draadloos internet. Hoe onderscheidt deze website zich van de rest? Er wordt simpelweg onafhankelijke informatie gegeven en de maker Jan Mulder heeft al 8 jaar ervaring op het gebied van Wifi netwerken. De website bevat meer dan 100 interessante artikelen en behandeld bijna elk probleem waar je tegenaan kunt lopen bij het installeren en gebruik van internet.

www.schoonepc.nl/

Ondanks dat niet heel de website gericht is op internet en Wifi, staat er toch een hoop waardevolle informatie. Je moet even zoeken, aangezien de kern van de website gaat over het installeren, optimaliseren, beveiligen, onderhouden en vooral het gebruik van Windows. Klik in de menubalk op netwerk en zoek hier het stukje informatie wat jij nodig hebt. De maker van de website is Menno Schoone en beschikt over meerdere websites en je kan dus zeker zeggen dat hij verstand heeft in wat hij doet.

forum.wirelessnederland.nl/

Een forum staat of valt met het aantal leden. Gelukkig is er een zeer actief Wifi forum waar je echt alles op kan vinden. Er worden vragen gesteld op het gebied van installatieproblemen, algemene vragen, providers vergelijkingen en zelfs evenementen. Als jou vraag hier niet tussen staat dan wordt het heel lastig een oplossing te vinden. Meld je dus snel aan en lees je zelf in de verschillende probleemstukken en informatieve topics.

Ben jij onlangs op een waardevolle website geweest en wil je die hierboven toevoegen? Stuur ons even een mailtje via het contact formulier.