Eigenlijk is een access point eenvoudig te omschrijven, want het is niets anders dan een apparaat waarmee het internet bijvoorbeeld nog een keer uitgezonden kan worden. De functie van een wifi repeater is bijvoorbeeld het creëren van een access point voor het signaal van de router. In nog eenvoudigere taal, het zorgt ervoor dat het signaal van de router de wifi repeater kan bereiken, waardoor de wifi repeater het signaal nogmaals kan uitzenden. Hierdoor kan er een groter internetbereik gerealiseerd worden, wat als resultaat heeft dat er op meerdere plekken gebruik kan worden gemaakt van het draadloze netwerk. Dit is dus allemaal mogelijk met een draadloze wifi versterker.

Gelukkig hebben wij voor jou al de beste draadloze wifi repeater geselecteerd!

banner homepage v1

De snelheid

Het klinkt vrij logisch, maar hoe groter de afstand tussen de router en de wifi repeater, hoe trager de internetverbinding. Als er grote afstanden overbrugt moeten worden is het voor het internet point lastiger om een bruikbaar signaal te ontvangen. Gelukkig zijn er draadloze access points die je helpen bij het vinden van de ideale locatie. Deze vernuftige apparaatjes kunnen je met een LED-indicator de ideale locatie aangeven. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat de repeater op de verkeerde locatie geplaatst is, de LED-indicator helpt je hier mee!

Gebruiksgemak

Het is bijzonder eenvoudig in het gebruik. Het is namelijk mogelijk om de installatie van dit apparaat binnen enkele minuten af te ronden. Door een handige WPS-setup, welke vrijwel elke repeater wel beschikt, is het installeren van dit apparaat een fluitje van een cent. Je sluit de repeater aan op het stroomnet, klik de WPS-setup knop in, en klaar ben je! Makkelijk toch? Bekijk hieronder een filmpje van de installatie van een wifi repeater.

Prijs

Daar komt dan nog eens bij dat de prijs van deze wifi repeaters nog behoorlijk laag ligt ook. Een extra router kopen is vrijwel altijd een dure investering terwijl de meeste internetproblemen omtrent bereik opgelost kunnen worden met een repeater van maar drie tientjes. Het oplossen van een internetprobleem is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest!

De Beste Draadloze Wifi Repeater van dit moment!

banner homepage v1


De snelheid

Het kopen van nog een router of het verplaatsen van je router is dus niet meer nodig. Met een goede repeater is het creëren van een groter netwerkbereik voor iedereen mogelijk. Zo hoef je nooit meer in de buurt van je router te gaan zitten om op je wifi netwerk te kunnen komen.

Conclusie

De conclusies van een ‘doorgeef’ point zijn

Wat zijn de voordelen van een Acces point / Wifi Repeater
De snelheid is redelijk snel
Eenvoudig te installeren en in te stellen
Een zeer lage prijs. Beste deal van vandaag? Zie: wifisignaalversterker.nl

Welke draadloze access point is eigenlijk het best?

Er kan maar één de beste zijn, en dat is uiteindelijk de DualBand WiFi Repeater geworden. Na repeaters getest te hebben van merken als Linksys en Netgear op punten als kwaliteit, duurzaamheid, service, prijs en gebruiksvriendelijkheid konden wij eigenlijk maar één winnaar aanwijzen, en dat was de DualBand WiFi Repeater. Dit wonderbaarlijke apparaat is niet alleen goedkoop maar doet ook nog eens wat er van verwacht wordt. Voor maar 59,95 euro is het al mogelijk om van de vele voordelen die de DualBand WiFi Repeater rijk is gebruik te maken. De handige WPS-setup knop maar ook het unieke design zijn onderdelen waar deze repeater veel punten won. Heb je interesse gekregen in deze Wifi Repeater? Klik dan hier voor 40% korting!